fbpx

Курс за учители от началните класове и детски центрове:

“Таблица за умножение
само за 4 дена”

Представяме ви – уникален авторски  курс, създаден на основата на иновативния метод Мнемоника и Ейдетика.

Ако сте учител или имате детски център и виждате, че децата изискват нов подход към обучението, а таблицата за умножение не се усвоява лесно от всички, опитайте нашия иновативен метод!

Курсът “Таблица за умножение за 4 дена” е разработен, за да улесни второкласниците в задължителната за тях задача – научаването на таблицата за умножение. Нашата авторска методика е специално адаптирана за българските ученици и използва методите мнемоника и ейдетика, които се базират на асоциативното и образното мислене.

Как работи нашият метод?

 • Мнемоника и ейдетика: Цифрите са заменени с анимационни герои – предмети и животни, а умножението е асоциирано със забавна приказка между тях. Децата запаметяват примерите от първия път с интерес, като цялата таблица се научава само за 4 дена.
 • Визуално-образно мислене: До 10-годишна възраст децата естествено усвояват новата информация чрез образи и асоциации. Този метод е хиляди пъти по-лесен и по-запомнящ се за тях.
 • Асоциативни истории: Всяко число и умножение се свързват с интересни и забавни истории, което прави процеса на обучение приятен и ефективен.

 

Вижте видеото, в което  ще ви споделим за иновативната методика, използвана във Видео курс Таблица за умножение и ще демонстрираме  колко е лесно и интересно за децата да усвоят умножението чрез приказки.

Летни възможности:

Това лято имате възможност да преминете обучението и вече на есен да помогнете на своите ученици в тази не проста задача. В детските центрове можете да използвате курса през лятото, за да подпомогнете учениците, които са имали проблеми с таблицата за умножение във втори клас.

Предимства на нашия курс:

 • Научаване на цялата таблица за умножение само за 4 дена.
 • Децата учат с интерес и желание.
 • Развиване на асоциативното мислене, визуалната памет и речевите умения.

Запишете се сега и направете обучението по-забавно и ефективно за вашите ученици!

tablitsazaymnojenie

Пакет за преподаватели и детски центрове:

Предлагаме пълен комплект за преподаване по нашата методика, който включва:

 • Достъп до видео курса
 • Картички с героите
 • Обучаващ урок от нашия инструктор
 • Подкрепа по време на обучение

Нашият метод вече се е доказал и имаме множество положителни отзиви от родители, които можете да намерите на нашия сайт.

С педагог

Онлайн в жива връзка
лв. 390
 • в удобни дни и часове
 • онлайн в жива връзка

След изпращане на формата ще се свържем с Вас в рамките на 3 работни дена!

Удобство за преподаватели:

За да преподавате по нашата методика, ви е необходим само достъп до интернет и компютър, за да могат децата да гледат историите. По време на уроците можете да поставяте видеото на пауза, за да обяснявате метода и да осигурите по-добро разбиране.

Дори ако нямате достъп до интернет, ние сме приготвили цветни картички, които можем да ви изпратим срещу допълнително заплащане (само за печат).

!При голям брой деца може да е необходимо повече време за изучаване на курса!

Курсът е разработен от Татяна Попова, сертифициран инструктор и методист по скоростно четене, мнемотехника и ейдетика. Татяна Попова има дългогодишен опит в обучението на деца и възрастни, като използва иновативни методи за развитие на паметта и умствените способности. Нейните методики са доказали своята ефективност и са помогнали на много ученици да преодолеят трудностите в обучението по математика и други предмети.

дипломи

Нашият метод вече се е доказал и имаме множество положителни отзиви от родители

Отзиви

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.