fbpx

Онлайн курс "Аз мога" по метода МеМо: Инструмент за родители, учители от началните класове и детски центрове

уникален онлайн курс, създаден на основата на иновативния метод МеМо

Представяме ви – уникален онлайн курс, създаден на основата на иновативния метод МеМо.

 Този курс предоставя на родителите, учителите и детските центрове всички необходими инструменти и методики за развитие на паметта, концентрацията и интереса към ученето при децата от 5 до 9 години.

Ако сте начален учител и разбирате колко е важно в днешно време да работим с концентрацията на децата. Постоянно се развивате и търсите подход към децата, защото сега не е толкова лесно да ги заинтересувате.

Ако имате детски център и искате да добавите допълнителни полезни дейности за деца, които не само ще осигурят интересно време, но и ще отворят пътя към знанията за децата и ще подобрят концентрацията, което е много важно за всяко обучение.

Ако сте родител на деца от 5 до 9 години и имате време да учите самостоятелно с децата си, да ги научите на основите на мнемониката,

тогава този курс определено е за ВАС!

За родители и учители на деца от 5 до 9 години, подобрете Концентрацията и Вниманието на Децата, с курса “Аз Мога”!

📚 Какво ще научите:

 • Ефективни Техники за Концентрация: Разберете как да развивате важни умения за задържане на фокуса и вниманието, които са от съществено значение в ученето и ежедневния живот.
 • Мнемоника за Запомняне: Открийте забавни методи за запомняне на информация чрез креативни образи и асоциации. Ученето може да бъде забавно!
 • Практически Упражнения: Интерактивни задачи, които подпомагат развитието на възможностите за концентрация и внимание на вашите деца.

Видео курс  за родители на деца от 5 до 9 години запознава децата с основни мнемотехники, чрез които по-лесно и ефективно да запомнят голям обем информация чрез природно дадените им качества: асоциативно и образно мислене.

Курсът  се основава на древните и доказани във времето методи: Мнемоника и Ейдетика. Мнемосина е древногръцката богиня на паметта. Тя е една от титанидите и ражда на Зевс девет дъщери – музите. В днешно време мнемониката включва много повече неща.

Освен отлична памет курсът развива наблюдателност и въображение, подобрява способността за концентрация, по-гъвкаво и по-бързо мислене, развива способностите за изразяване и възприемане.

Мнемоника за деца: Забавен начин за лесно запомняне

Мнемоника за деца е мощен инструмент, който може да направи процеса на запомняне на информация забавен и ефективен.днешно

Липса на Концентрация и Внимание? Ние имаме решение!

Дали забелязвате, че вашите деца имат трудности със задържането на вниманието и концентрацията? Нашето решение е тук! 

Дали знаете че няма лоша памет, по- скоро това е липса на концентрация и внимание?!

Искате ли самостоятелно да научите какво е  мнемоника и да предадете това знание на своето дете?

Три стъпки към успеха:

Методът МеМо представлява система на обучение, която включва три ключови стъпки –

Концентрация,

Лесно запаметяване и

Интерес към ученето.

Тези стъпки са важни компоненти за осигуряване на успеха на децата в училище и извън него.

В това видео учителят по начални класове Теодора Пападопулова

споделя своя личен и подробен преглед на онлайн курса “Аз мога” по метода МеМо.

Този курс за вас, ако:

 • Ако искате самостоятелно да обучавате детето Ви под формата на игра;
 • Да помогнете на вашето дете да подобри концентрацията и вниманието;
 • Да прекарате полезно времето с вашето дете;
 • Да усвоите навиците на мнемоника и ейдетика;
 • Ако работите с деца от 5 до 9 години и осъзнавате колко е важна работата с концентрацията и нуждата от нови подходи в образованието.

В днешно време има проблем,  че отсъстват концентрацията и вниманието, не само при децата, но и при възрастните. Ние подготвихме програма, благодарение на която вие самостоятелно ще обучавате детето Ви на основи на ейдетика и мнемотехника под формата на игра. При съставяне на тази програма ние обърнахме голямо внимание, на това децата да получават удоволствие от процеса на обучението . А също така на  родителите , които искат да прекарват времето си с децата с полза!

Какво е това мнемоника и ейдетика?

Мнемониката е наука, която подобрява паметта чрез използването на мнемотехники. Тези техники ни помагат да закрепим нова информация дълготрайно в паметта си. Основата на мнемотехниките е създаването на изкуствени асоциации чрез образи, използвайки нашето въображение, емоции и сетива. Мнемотехниките улесняват усвояването на голям обем информация и могат да се използват както в училище, така и в университета и в ежедневието!

Ейдетиката е уникална игрова техника за развитие на въображаемо мислене, която позволява възприемането на големи количества информация с ефективно запаметяване. Думата “ейдос” в превод от гръцки означава “ярък образ”. В нашия курс “Моята уникална памет за деца” подобряването на паметта се постига чрез трениране на въображението, представянето на информацията като ярки образи и асоциирането й с познати неща, които вече са в нашата дълготрайна памет.

Мнемоника за деца е забавен и ефективен начин за улесняване на процеса на учене и запомняне. Като включите креативността и забавата, можете да помогнете на децата да развият по-силна памет и интерес към ученето

родители и деца

Нашият авторски курс ще повиши:

 • Концентрация и внимание;
 • Интереса към обучението;
 • Начина на изразяване на мисълта;
 • Бързото мислене;
 • Развиване на Паметта

Какво съдържа курса:

 • Детайлизиран обзор на 49 игри и задачи за деца от 5 до 9 години;
 • Пълен комплект на мотивационни игри за всеки ден;
 • 4 авторски уебинара за родителите, педагози с анализа на 49 игри;
 • PDF материали с 22 урока (общо 248 страници);

 

Вижте нашето видео, където предлагаме да запомните не думи, а цифри. Но не просто да ги запомните, нашият инструктор ще сподели с вас една от техниките на курса Аз мога за лесно запаметяване. И сами ще се уверите и усетите как работи.

Онлайн обучение

лв. 350
 • в удобни дни и часове
 • онлайн видео курс
 • достъп до курса 3 месеца

Програма на курса „Аз мога”:

 1. Игри за развитие на образното мислене.
 2. Игри за развиването на свързаната реч.
 3. Игри за развитието на вниманието и пространственото възприятие., зрително възприятие, внимание и реакция.
 4. Игри за опознаване на числата. Мнемоигри с картинки и числа в различни варианти.
 5. Рисуваме и запомняме стихове.
 6. Фантазираме с думи на английски. Метод на звукова асоциация.
 7. Фитнес за мозъка.
 8. Техники за подобряване на паметта.
 9.  Най-добрите методи за подобряване на концентрацията на децата. Това включва упражнения за укрепване на фокуса и умението да се задържи върху задача.

Всяко дете, само по себе си, е уникално, а ние открихме нов подход към тях и сме готови да го споделим с Вас! Не пропускайте възможността да разберете уникалното свойство на техния и Вашия мозък!

Автор на курса – методист Татяна Попова

Курсът “Аз мога“, разработен от Татяна Попова, водещ специалист в областта на мнемотехниката и образованието, предлага ефективен и проверен подход към обучението. Татяна Попова е събрала в курса най-ефективните методи и игри, за да направи процеса на обучение не само продуктивен, но и вдъхновяващ за деца и възрастни

Присъединете се към “Аз мога” и открийте нови възможности за вашите деца!Курсът “Аз мога” ви предлага да станете част от уникален образователен процес, който ще обогати опита на вашите деца в обучението, ще им подари увереност в собствените им сили и ще помогне за развитието на важни умения, необходими за успеха им в бъдеще.

Поръчайте курса и научете повече за метода МеМо. Заедно с “Аз мога” ще инвестирате в най-ценното за бъдещето на вашите деца – знанията и увереността им!

 

 

Нека ученето бъде вдъхновяващо и успешно за вашите деца!

Запиши се за консултация!

След изпращане на формата ще се свържем с Вас в рамките на 2 работни дена 

*Ако не сте получили писмото проверете в СПАМа

Отзиви